Besöksadress

Kindsgatan 5
504 50 Borås
033-10 88 50
info@olofssonbygg.se

Fakturaadress

GH Olofsson Bygg & Entreprenad AB
Motkod: 7365567325083
Kindsgatan 5
504 50 Borås
faktura@olofssonbygg.se

Glenn Svensson

Ägare och VD

Tel: 033-340 19 04

Mail: glenn.svensson@olofssonbygg.se


Glenn har arbetat byggbranschen sedan gymnasiet och har drivit Olofsson tillsammans med Halldor sedan ägarskiftet 2007. I sin roll sätter han en struktur för bolaget. Där är långsiktiga relationer, hög kvalitet på material och engagemang centralt – både när det kommer till bolagets historia, men också dess utveckling för framtiden.

Halldor Hilmarsson

Ägare

Tel: 033-340 19 03

Mail: halldor.hilmarsson@olofssonbygg.se


Halldor har varit ägare tillsammans med Glenn sedan skiftet 2007 och har lång erfarenhet från flera roller i byggbranschen. Ägarrollen beskrivs som flytande och bred, och innefattar allt från nykundsarbeten till projektbesök. I rollen lyfter han engagemang och tillförlitlighet som ett viktiga utgångspunkter för bolaget.

Martina Österberg

CFO

Tel: 033 - 10 88 50

Mail: martina.osterberg@olofssonbygg.se


I sin roll är Martina ansvarig för ekonomi, administration och IT och auktoriserad revisor i grunden. Hon har jobbat med Halldor och Glenn, och drogs till företaget tack vare dess familjära och varma känsla. Som ledare lyfter hon vikten av närvaro och en gemensam delaktighet hos varje medarbetare.

Peter Weber

Entreprenadchef för Boråsområdet

Tel: 033 - 10 88 50

Mail: peter.weber@olofssonbygg.se


Som Entreprenadchef i Borås med omnejd är Peter ansvarig över en stor mängd byggprojekt som innefattar allt från mindre renoveringsprojekt till större nyproduktioner. I ett arbete som präglas av förändringar och utmaningar, lyfter han planering och kommunikation som nyckelelement att luta sig mot i vardagen.

Jens Wilhelmsson

Entrprenadchef för logistikavdelningen

Tel: 0704 - 416 961

Mail: jens.wilhelmsson@olofssonbygg.se


Jens har över 20 års erfarenhet i branschen och har arbetat både som egenföretagare och i flera ledande befattningar. Som ansvarig över bolagets logistikverksamhet är han ständigt på resande fot över hela Norden. Med korta ledtider i varje projekt lyfter han vikten av samarbete, struktur och ett team med trygg kompetens.

Ulf Svedberg

Inköpare

Tel: 0703-250248

Mail: ulf.svedberg@olofssonbygg.se


Som inköpare säkerställer Ulf att vi på Olofsson Bygg använder rätt material, ur såväl miljö- som kvalitetsaspekt, och anlitar rätt underentreprenörer. Med en bakgrund som säljare har Ulf en ovärderlig förståelse för hela kedjan, och vet vikten av att bädda för långsiktiga relationer och hållbara projekt. Hans stora kontaktnät kan samlat gå i god för Ulfs driv; här är en kollega som personifierar Olofssons Byggs framåtanda, där resan är målet.

Joakim Ahnstedt

Entreprenadchef för koncept

Tel: 070-5440971

Mail: joakim.ahnstedt@olofssonbygg.se


Asiatiskt, burgare och pizza: i rollen som entreprenadchef för koncept etablerar Joakim populära restauranger runtom i Sverige. Joakim klev in i bolaget redan 2011 och kan idag konstatera att Olofsson Bygg gör allt annat än att stagnera. Förmågan att ta tillvara på kompetens inhouse och ge varje medarbetare kreativt spelrum, är några av många faktorer till varför Joakim gillar att gå till jobbet.

Olofsson Bygg

Därför ska du välja oss

Läs mer