Vi söker dig som trivs med högt tempo, härligt gäng och utmanande byggprojekt

Vi söker nu fler resande arbetsledare till våra byggprojekt främst inom restaurang, lager- och logistikfastigheter.

Du kommer att bli projektansvarigs förlängda arm ute på arbetsplatserna runt om i Sverige. I arbetsuppgifterna ingår bl.a. projektledning, samordning, uppföljning av tidplaner, KMA-arbeten, beräkning och beställningar av material samt UE!

Som person är du positiv, driven och trivs med att planera och organisera ditt arbete. Du tycker om problemlösning och har lätt att prioritera och fatta beslut.

Då det dagliga arbetet innebär mycket kontakter med flera olika aktörer har du en hög social kompetens och har lätt för att samarbeta. Du har en situationsanpassad ledarstil och får medarbetarna med dig genom att skapa engagemang och gemenskap.

Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet från liknande arbetsuppgifter med en bakgrund som snickare eller högskoleingenjör och/eller arbetsledare. Stor vikt kommer att läggas vid din personlighet och inställning!

Olofsson Bygg är ett entreprenörsdrivet företag med högt tempo men också familjär och öppen stämning där alla känner alla. Vi jobbar alla mot samma mål och gör gärna saker tillsammans även på fritiden! Vi försöker aktivt jobba med friskvård och träning för att vi skall orka vardagen både hemma och på jobbet bättre!

Är det oss du letar efter? Tveka då inte med att höra av dig för mer information kring tjänsten! Maila din ansökan till jobb@olofssonbygg.se eller kontakta Jacob Östlund på 033-340 19 06